Webdesign in Mechelen en omstreken

Webdesign Mechelen

Websites staan gelijk aan een online aanwezigheid. Je klanten doen immers eerst online wat onderzoek: ze bezoeken verschillende websites of volgen sociale bedrijfspagina’s op Facebook, Twitter en Pinterest en beslissen op basis daarvan waar ze hun aankopen doen. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat consumenten die eerst online research doen drie tot vijf maal zoveel uitgeven in de winkel die ze uiteindelijk bezoeken.

Een heldere website mag dan ook niet ontbreken in uw bedrijfscommunicatie. Zie het als een online voorstelling van uw merk of product(en). Aangepast aan uw huisstijl en voorzien van de nodige tools zodat uw klanten perfect weten waarvoor ze bij uw bedrijf terecht kunnen. Denk daarbij aan:

  • dynamische contact- en reservatieformulieren,
  • fotogalerijen en video’s,
  • social media extensies,
  • een blog,
  • Google Maps integratie,

Denkt u ook aan uw mobiele bezoekers? Veel van uw klanten beschikken over een smartphone of gaan op zoek naar uw bedrijf en producten via een tablet. Een responsive website die zich automatisch aanpast aan de schermgrootte garandeert een aangename ervaring voor uw klanten. De websites van CookieWebdesign worden standaard opgebouwd om op alle schermen en toestellen een ideale ervaring aan te bieden aan de bezoeker.

Op zoek naar een webdesigner in Mechelen?

Gevonden!