online offline diensten - webdesign mechelen

Uw website bouwen

wat zit er onder de kap?

Uw website laten maken

Als bedrijf heb je een bepaalde visie en een huisstijl die jouw visie van jouw bedrijf uitstraalt. Ik help je dan ook graag bij het vertalen van die huisstijl en visie naar een passend website ontwerp. Hoe ik daarbij te werk ga ?

Na een kennismakingsgesprek waarbij we de basis voor uw website leggen en de verschillende noodzakelijke onderdelen bespreken, maak ik een design op maat van jouw bedrijf. Dit in nauw overleg zodat je volledige inspraak hebt bij het bouwen van jouw website.

Van ontwerp tot website

Na het ontwikkelen van enkele voorbeelden, eventueel ook voorzien van een nieuw en fris logo, wordt jouw design gekoppeld aan het WordPress CMS. Vervolgens selecteer en activeer ik de juiste plug-ins en tools om aan de slag te kunnen!

Eens de back-end of het gebruikerspaneel klaar staat voor gebruik, wordt de website aan de juiste domeinnaam gekoppeld. Dit kan zowel een bestaand domein zijn als een gloednieuw domein. Ik help je dan ook graag bij het kiezen en registreren van het juiste webdomein. Ook de hosting neem ik graag voor mijn rekening.

Na een laatste controle van de back-end en het design kun je de nieuwe website in ontvangst nemen en zo jouw digitale bezoekers en klanten van een optimale service voorzien, zowel offline als online!

Training

Zelf aan de slag gaan met je fonkelnieuwe site? Dan toon ik je graag de kneepjes van het vak zodat je zelf nieuwe content kunt publiceren wanneer nodig. Wedden dat je er zo mee weg bent?