Jouw website laten maken – webdesign

Je weet natuurlijk welke stijl jouw website moet hebben en je hebt misschien zelfs al enkele ideeën over hoe de website er moet gaan uitzien. Als webdesigner is het mijn passie jou daar een handje bij te helpen. Van jouw ideeën naar enkele concepten tot jouw eigen website! Een website die er geweldig uitziet voor uw (toekomstige) klanten!

Gebruiksvriendelijk en responsive webdesign

De moderne technologie staat niet stil en jouw bedrijf uiteraard ook niet. Aangezien 8 op 10 Belgen toegang heeft tot internet is een website jouw hedendaags visitekaartje. Via Google en andere zoekmachines kan je dagelijks nieuwe klanten bereiken en ondertussen ook jouw huidige klanten van een optimale dienstverlening bieden via het kanaal van hun keuze.

Naast leuk en fris, moet een website ook gebruiksvriendelijk en intuïtief zijn. Door een slim design, de juiste structuur en de nodige plug-ins kan je bezoekers op een optimale wijze de weg wijzen doorheen jouw website. Jouw website wordt dan ook naar keuze voorzien van de nodige opties om jouw klanten ook online een zo goed mogelijke dienstverlening te bezorgen.

 

CookieWebdesign---webdesign-portfolio

 

responsive-webdesign-mechelen

Bovendien hebben we tegenwoordig allemaal een smartphone op zak en ligt er op bijna elke salontafel een tablet. Ook klanten die je website via een mobiel toestel bezoeken moeten een kraakheldere site te zien krijgen. Dankzij responsive design past jouw website zich automatisch aan de breedte van het scherm aan waarop de website bekeken wordt. Probeer het zelf maar even met deze site. Daarnaast is het ook zo dat het aantal mensen met mobiel internet stijgt en dankzij responsive design ben je daar perfect op voorbereid!

De eerste stap naar een (nieuwe) website

Contacteer me