online offline diensten - webdesign mechelen

online & offline diensten

Online & Offline Diensten

Een woordje uitleg kan nooit kwaad. Ik stop uw idee├źn in de oven en bak de heerlijkste websites, nieuwsbrieven, visitekaartjes, logo’s, … You name it! Zowel online als offline dus. Want hoewel iedereen tegenwoordig op het internet zit met z’n smartphone of tablet, kan een bedrijf of zelfstandige nog steeds niet bestaan zonder tastbare reclamemiddelen. Voor ieder doel het juiste middel met andere woorden. Daarom kan u bij CookieWebdesign terecht voor verschillende zaken.

Uw klanten gaan online. U toch ook?

Webdesign – een website op maat van uw bedrijf

Uw visie van uw bedrijf, event, passie… Die vertaal ik naar een mooie website. Een online visitekaartje zeg maar. Een kanaal, aangepast aan zijn tijd en ideaal om al uw klanten mee te bereiken. Via slim webdesign zorg ik er bovendien ook voor dat de klant perfect zijn weg vindt en zo een antwoord vindt op zijn vragen.

WordPress – Een gebruiksvriendelijk systeem

WordPress is een CMS oftewel een Content Management Systeem. Deze software maakt het makkelijk om allerhande inhoud of content op het internet te plaatsen. Omwille van de gebruiksvriendelijkheid en eindeloze mogelijkheden geef ik dan ook de voorkeur aan WordPress.

Online marketing

Build it and they will come werkt misschien in de films maar in het echte leven is het toch een ander verhaal. De meeste, al dan niet al je concurrenten hebben ongetwijfeld een website. Online marketing kan je echter een streepje voor geven op de rest. En dat hoeft heus geen stukken van mensen te kosten. Met enkele uren per maand kun je actief bouwen aan je online aanwezigheid en zo je positie in de zoekmachines stelselmatig verbeteren.

SEO, SEA, social media, content marketing, … Klinkt het als een ver-van-je-bedshow? Dan vertelt CookieWebdesign je graag hoe het jouw bedrijf helpt bij het aantrekken van nieuwe klanten.

 

SEO

 

CONTENT
MARKETING

 

SOCIAL
MEDIA

 

E-COMMERCE

Tradities blijven bestaan. Traditionele reclame ook.

 

Meer weten?

Neem contact op